Thursday, September 10, 2009

" Den har innebygd minne og microSD evner. Dette butikker ulike statistikker om samtaler som du har innkommende, ubesvarte og utgående. Den har en 512


Den har innebygd minne og microSD evner. Dette butikker ulike statistikker om samtaler som du har innkommende, ubesvarte og utgående. Den har en 512 MB intern ROM og 192 MB intern minne, har du muligheten til å legge et microSDkort i sporet for å øke lagringsplassen størrelse.

Selvfølgelig dette ikke kan gå glipp av internettforbindelse og dette var en forretningsmann telefonen kan det ikke mangler denne funksjonaliteten, kommer dette barnet med klasse 10 GPRStilkobling, WiFi b / g støtte og klasse 10 EDGE som kan få deg en 236.8kbps tilkobling.

Den leveres med v2.0 Bluetoothstøtte og med støtte for A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) for headsetstøtte. Denne telefonen leveres med åpen kildekode, helt nye Android OS, som går perfekt på Qualcomm MSM 528MHz CPU at denne telefonen kommer med.

Denne telefonen har en 3,15 MP kamera, akkurat som HTC Dream / TMobile G1. Det kan ta høyoppløselige bilder.

Du kan spille musikk eller se på videoer for underholdning. Den aften har en innebygd GPSmottaker, som er en kjølig og felles ting i dag .. alltid vet hvor du skal, selvfølgelig dette vil tappe røren, men det er en kul funksjon hvis du kobler den
inn med en sigarettenner til USBadapter, slik at batteriet ikke skal renne i det hele tatt.

Dette PocketPC leveres med en standard LiIon 1340 mAh batteri, og kan støtte opptil 7 timer og 30 minutter taletid og mer enn 420 timer mens du ikke er i bruk, er at mer enn 2 uker!

Hvis du måtte kjøpe dette over drøm, vil jeg foreslå at du kjøper denne, den har bedre spesifikasjoner som batteriet, til mer ROM lagre dataene og det er lettere (men litt tykkere). H er det ingen offisiell informasjon tilgjengelig akkurat nå, men det er anslått at HTC Leo kommer til markedet snart i årsskiftet som er i oktober. Kostnaden for denne nye gadget fra HTC er fortsatt ukjent, men det er sikkert at dette nye produktet fra det ledende selskapet vil bli
kostbar. Leoer en ny modell fra HTC med funksjonen av to skjermer og det er ansvarlig for å slippe dekningen i spion skudd. Dette er en ny telefon som ikke bare stilig, men har også svært godt og moderne funksjoner.

I mellomtiden er fokuset på HTC Hero at denne nye modellen har kikket inn i sinnet av mennesker med sin stil flip. Videre går den til sin kreditt at det ser veldig ut som en Nintendo DSI som den har et QWERTYnøkkel bord, og det ikke følger tidligere mønster av et sekund berøringsskjerm. Nå, la oss samle litt informasjon om forskjellige typer og nye funksjoner som skal brukes til denne spesielle telefonen.

For å få alle slags meldinger er det nye metoder for å bli varslet. På enhetens ytre overflate vil du se en annen skjerm for varslingene og dette forventes å være tilsynelatende kjøre ett av Qualcomm's Snapdragon prosessor. For alle de som er videofans, og tilbyr den som 16:9 WVGA som gir deg full frihet til å nyte hver eneste filmen på denne enheten med Windows mobile. Den hjelper deg også med å trekke en lav oppløsning bilde når du snakker; som TechRadar arbeider

No comments:

Post a Comment